Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, Samsunsonhaber'de

Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, Samsunsonhaber'de

Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, Samsunsonhaber'in konuğu oldu.

Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, Samsunsonhaber'deYusuf Demircioğlu'nun konuğu oldu.

Mücahit Erbin, Cumhur ittifakı ve seçim sonrasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erbin ayrıca, 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler ile ilgili özellikle İlkadım özelinde de önemli konulara değindi ve sorunların Ak Parti tarafından çözümleneceğini belirtti.

'GELECEĞİMİZ DAHA İYİ OLACAK'

Mücahit Erbin; '' Nasıl bundan 20 sene önceye göre daha iyiyse, geleceğimiz de emin olun bundan daha iyi olacaktır. 20 sene önceki Türkiye'de değiliz artık. Dünyaya doğru açılıp, hedefleri daha da büyütmenin zamanıdır diyoruz. Ülkemiz bu potansiyele sahip ve AK Parti olarak tüm kadrolarımızla bunun için uğraşmaya devam edeceğiz'' açıklamasında bulundu.

'İLKADIM'DA KRONİK HALE GELMİŞ SORUNLARI AK PARTİ ÇÖZECEK'

2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler ile ilgili de sorun ve çözümlere dayalı önemli açıklamalarda bulunan Mücahit Erbin; ''İlkadım büyük bir ilçe, uzun yıllardır devam eden sorunlar da var. Daha sağlam adımlar atarak sorunları çözme taraftarıyız. Ak Parti'nin, İlkadım Belediyesi'ni kazanacağından eminiz. İlkadım'da kronik hale gelmiş sorunlar var. Yeni dönemde belediye olarak tüm imkanları seferber ederek, vatandaşların hizmetine sunacak çalışmalar yapacağız'' dedi.