Kongre sürecine giren CHP'de İl Başkanlığı seçiminde adı geçen sürpriz aday kim!

Kongre sürecine giren CHP'de İl Başkanlığı seçiminde adı geçen sürpriz aday kim!

Değişim, dönüşüm ve yenilenme söylemleri ile gündem olan CHP'de gözler il ve ilçelerde yapılacak olan kongrelere çevrildi. Henüz partinin en üst makamında yaşanmasa da dönüşüm ve değişimin il ve ilçelerdeki koltuklarda meydana gelebileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Samsun'da CHP İl Başkanlığı için yapılacak kongrede birçok kişinin adı geçerken sürpriz isimlerin öne çıkacağı konuşuluyor. Birçok aday ismin konuşulduğu Samsun'da, Eski İl Başkanı Av. Dr. Tufan Akcagöz'ün de adının geçmesi üzerine, il kongresine dengeleri değiştirecek bir seçim olacağı gözüyle bakılıyor.

Aday olabileceği düşünülüyor!

Eylül-Ekim aylarında yapılacak olan il başkanlığı kongresi için şimdiden aday olacak isimler üzerinde konuşuluyor. 2015 ve 2018 yılları arasında Samsun CHP İl Başkanlığı yapan Av. Dr. Tufan Akcagöz, yeniden aday olacak mı?

Seçimlerin ardından en çok konuşulan parti durumundaki Cumhuriyet Halk Partisi'nde ilçe kongrelerinde sona yaklaşılırken, Samsun'da il başkanlığı için aday olacakların isimleri de konuşulmaya başlandı. İlçe kongreleri sürecinin yaşandığı CHP'de, İl Başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra da parti çalışmalarından kopmadığı belirtilen Eski Başkan Av. Dr. Tufan Akcagöz'ün de aday olabileceğine kesin gözüyle bakılıyor!

Kamu hukuku alanında "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" adlı doktora çalışmasını kitaplaştıran Av. Dr. Tufan Akcagöz, Samsun'da serbest avukatlık yapıyor.

Kongre sürecine giren CHP'de İl Başkanlığı seçiminde adı geçen sürpriz aday kim!