Tokat'ta cinayetin kamera kaydı ortaya çıktı

Tokat'ta cinayetin kamera kaydı ortaya çıktı

Tokat'ta geçtiğimiz günlerde Denizhan Şahin'in öldürülme anının güvenlik kamera kaydı ortaya çıktı.


Özel bir otobüs firmasında bir akrabasının otobüsünde şoför olarak çalışan Denizhan Şahin'in öldürülmesi ile ilgili güvenlik kamerası kaydı ortaya çıktı. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonrasında M.K.E.'nin olay günü yalnız olmadığı, ağabeyi Selim E.'nin M.K.E.'nin çocukları Hüseyin E. (17) ve A.E.'nin (16) yanında olduğunu tespit etti. Olay günü, M.K.E.'nin abisi S.E.'nin, daha önceden de aralarında husumet bulunan Denizhan Şahin'in yanına giderek, Şahin'i otogar önünden alıp, arka çıkışa doğru kardeşinin bulunduğu alana götürdüğü öğrenildi. M.K.E. Denizhan Şahin'i yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açarak yaraladı. Daha sonra ise M.K.E.'nin 17 yaşındaki oğlu Hüseyin E.'nin bıçakla Şahin'i sırtından yaraladığı ortaya çıktı. Şahin, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Şahin yaşamını yitirdi.

Olayın şüphelisi M.K.E.'nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı
M.K.E., Hüseyin E., A.E. ve Selim E., olay sonrası otomobil ve motosikletle kaçtı. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonucunda Selim E. ve Alperen E. yakalanarak gözaltına aldı. Emniyetteki sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen Selim E. ve Alperen E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 gün boyunca polis ekiplerinden gizlenen M.K.E.'nin oğlu Hüseyin E. ise dün gece saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinde yapılan çalışma sonrasında gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Hüseyin E. adliyeye sevk edildi. Olayın şüphelisi M.K.E.'nin ise yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.
Yaşamını yitiren Şahin ise 2 gün önce akşam saatlerinde Erenler Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Şahin'in 2022 yılında Azerbaycan'da Tıp Fakültesini bitirdiği, boş zamanlarında ise özel bir firmada bulunan akrabasının otobüsünde şoför olarak çalıştığı öğrenildi.