Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi görmek, kişinin çocuk sahibi olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi kadın ise, eşinden ötürü biraz sıkıntı çekeceğine, çevresinde düşmanlar olacağına dair yorumlanır.

Kedi, genel olarak kadın düşman olarak yorumlanır. Eğer rüyayı görsen bekar bir kadınsa kısmetinin kapalı olduğuna delalet edebilir. Bir başka rüya tabirine göre rüya içerisinde kedi görmek; kişi anne ise, çocuğuna karşı gereğinden çok zorlayıcı davranması, onun eğitimi adına çocuğu sıkacak bir biçimde gereksiz çaba harcaması anlamına gelir.

Rüyada siyah kedi görmek, rüya sahibinin, herhangi bir nedenden dolayı, kalbinde tarif edilemeyen bir sıkıntı hissedeceğine, bundan ötürü de devamlı bir huzursuzluk içerisinde kalacağına, diken üstünde yaşayacağına ve bu sorunlarından, sıkıntılarından kurtulmak adına problemin çıkış noktası bulmasının çok önemli olacağına delalet eder.

Rüyada Beyaz Kedi Görmek

Rüyada beyaz kedi görmek, rüya sahibinin, aile yaşamında ve iş yaşamında oldukça sorunlu, sıkıntılı ve zor zamanlarının yaklaşmakta olduğunun habercisidir. Rüya sahibinin bu durumda, sabır ve azim göstererek bu problemlerden kurtulacağına yorulur. Aynı şekilde, karşılaşılacak olan sorunların karşısında sabır gösterilmesi halinde refaha ulaşılacağına işaret edilmektedir.


Rüyada Beyaz Kedi Yavrusunu Sevmek

Rüyada beyaz kedi yavrusunu sevmek; rüyayı gören bireyin yapmış olduğu kimi hatalar yüzünden işlerini kendi eliyle sorunlara soktuğuna ve bundan ötürü de oldukça sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir. Aile içerisindeki bireylerden birinin oldukça önemli bir üzüntüye itildiğine de işaret eder.

Rüyada Yavru Kedi Görmek

Rüyada yavru kedi görmek; yardımcı biri, bahçıvan, uşak veya temizlikçi biri şeklinde tabir edilmektedir. Rüyayı gören bireyin işlerinin basit hale getiren, günlük yaşamın koşuşturmasında yetişemediği işlerini yapacak olan, kişinin eksik gedik ne varsa tamamlayan, sağını solunu toparlar hale getiren birinin varlığına tabir edilir. Bir başka yorum olarak rüyayı gören kişiye karşı vefasızlık yapılacağı birinin varlığına da tabir edilmektedir.