ASİYAD ve SAMKON Başkanına 'Hatıran Yeter' kitabı hediye edildi.

ASİYAD ve SAMKON Başkanına 'Hatıran Yeter' kitabı hediye edildi.

Samsun ve Samsunspor sevdalısı Mali Müşavir Yusuf Demircioğlu, editörlüğünü yaptığı, Samsunspor'un yıkılan eski 19 Mayıs Stadyumu'nu anlatan 'Hatıran Yeter' kitabını ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, SAMKON Başkanı Kaya Aşçı ve ASİYAD Samsun şube başkanı Sertaç Can'a hediye etti.

Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği Samsunluları bir araya getirdiği ve geleneksel hale dönüştürdüğü bayramlaşma programı kapsamında düzenlenen etkinlikte ASİYAD'ın faaliyetlerini çok değerli bulduğunu belirten Yusuf Demircioğlu, Samsunspor için kaleme aldığı 'Hatıran Yeter' adlı kitabı takdim etmekten onur duyduğunu belirtti.

SAMSON Genel Başkanı Kaya Aşçı ve ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, eseri Samsun ve Samsunspor için çok değerli bir hatıra ve kaynak olduğunu belirterek, bu tür yayınların artması ve okunması için ellerinden gelen ilgi ve tanıtımın yapılmasının önemine işaret ettiler.

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz; "Samsun özel bir şehirdir"

Samsun'un özel bir şehir olduğunu belirten ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, öncelikle Samsunlu olanlara ve Samsun'u tanıyanlara seslenerek, "Samsun büyük bir cazibe merkezidir. Biz şehrimizi çok seviyoruz. Bu sevgiyi hissedenler bu şehri geliştirmek için kenetlenmelidir. Öncelikle Samsun'u çok iyi tanısınlar ve tatillerini Samsun'da yapsınlar. Samsun'u çok iyi tanısınlar ki, Samsun'u çok iyi tanıtabilsinler. Samsun'u bilenlerin akrabalarına, eşine dostuna herkese Samsun'un özel bir şehir olduğunu tanıtması gerekiyor. Samsun her şeyden önce 19 Mayıs şehridir. Bu anlamda bu şehre sahip çıkmak anlamında yapılan her faaliyet ve her adım bizim için büyük önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.  

ASİYAD ve SAMKON Başkanına 'Hatıran Yeter' kitabı hediye edildi.