Erhan Usta'dan Mehmet Muş'a Samsunspor Tepkisi

Erhan Usta'dan Mehmet Muş'a Samsunspor Tepkisi

İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, kupa töreninde podyuma çıkan Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a tepki gösterdi.

Samsunspor dün akşam düzenlenen coşkulu bir törenle şampiyonluk kupasını aldı. Kupa töreninde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından adı anılınca taraftarlarca ıslıklanan Ak Parti'nin Samsun milletvekili adayı ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş, kupa töreninde podyumda yer aldı. İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta ise Mehmet Muş'a tepki gösteren bir twit attı. Usta şu ifadeleri kullandı:

Samsunsporlular kayyum kongrelerinde ter dökerken, İstanbul milletvekili adayı olarak seçim çalışması yapan  Mehmet Muş'un bugünkü şampiyonluk kutlamalarında güle oynaya kupayı kaldıracağını düşünmesi en hafif tabirle hadsizliktir.

Hadi bu arkadaş acemi diyelim; programa gelmeye cesaret edemeyen Ak Partili diğer milletvekilleri ve parti yöneticileri de mi kendisini uyarmamış.

Tribünde taraftarla birlikte sevinen, taraftarla birlikte üzülen onlarca milletvekili, milletvekili adayı ve siyasetçi varken, tek unvanı ve Samsun'la tek bağlantısı sadece milletvekili adaylığı olan Mehmet Muş'un; kendini federasyon eliyle öne çıkarılmaya çalışması, şanlı Samsunspor taraftarı tarafından haklı olarak engellendi ve ıslıklarla gerekli ders verildi. Samsunspor taraftarı adaletsizliğe ve haksızlığa boyun eğmeyeceğini bir kez daha gösterdi.

Bak Mehmet Muş, burası ilk kıvılcımın yakıldığı, ilk cesareti gösteren, kurtuluşun şehri Samsun; başka yere benzemez. Bu ıslıklar da kulağına küpe olsun!

Erhan Usta'dan Mehmet Muş'a Samsunspor Tepkisi