AK Parti Samsun Aday Adayları tanıtıldı

AK Parti Samsun Aday Adayları tanıtıldı

AK Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı tanıtım toplantısı, Samsun Şehit Ömer Halis Demir Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

AK Parti TBMM 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı çok sayıda adayın katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıya, mevcut milletvekilleri katılmazken, AK Parti Samsun İl Başkanlığından istifa eden Ersan Aksu da, ismi listede olmasına rağmen kendisi tanıtım toplantısının gerçekleştirildiği salona gelmedi.

Samsun Şehit Ömer Halis Demir Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım töreninde konuşan AK Parti Samsun İl Başkan Vekili Mehmet Köse, "20 yılı aşan iktidar döneminde sayısız hizmet, yatırım ve yeniliklerle ülkemiz çağ atlamıştır. AK Partimiz iktidarında milli iradenin üzerine çöreklenen ve ülkemizin refah ve kalkınma mücadelesi önünde büyük bir engel olan vesayet sistemi sona ermiştir. AK Partimiz temel insan hakları ve hürriyetlerinin teminatı, reformların, yeniliğin, değişimin ve demokrasinin öncüsü olmuştur" dedi.

Gönüllere girmek için çalışıyoruz

Gönüllere girmek için çalıştıklarını belirten Mehmet Köse, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağlıktan eğitime; ulaşımdan enerjiye; ekonomiden adalete hayata geçirdiğimiz nice reform ve hizmetlerle, dev yatırımlarla her şeyin en iyisine layık olan milletimizin gönlüne girmeyi başardık. Hür, bağımsız ve güçlü bir Türkiye; milli ve güçlü bir ekonomi ile yerli ve milli enerji ve savunma sanayii ile mümkün olacaktır. Milli gururumuz TOGG yollara çıktı, Karadeniz Doğal gazımız önümüzdeki günlerde hanelerimize, işyerlerimize giriyor, savunma sanayiinde dünyanın en ileri teknolojisine sahip tamamen yerli kara, deniz ve hava savunma araçlarımız ordumuzun envanterinde yerini almaya başladı. Milletimizin heyecanla dünyanın merakla beklediği beka projelerimizden TUSAŞ tarafından üretilen Milli Muharip Uçağımız (MMU) 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma gününde piste çıktı" diye konuştu.  

AK Parti Samsun Aday Adayları tanıtıldı

Türkiye Yüzyılı için birlikteyiz

Cumhuriyetimizin birinci asrını geride bıraktığımız hatırlatarak, AK Parti olarak, yüksek bir inanç ve azimle "Türkiye Yüzyılı" ahdi için çalıştığını vurgulayan Mehmet Köse, "Bunun için hep birlikteyiz ve bir aradayız. Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine kısa sürede ulaşmak için "Yarın değil hemen şimdi!" diyoruz. Malumlarınız olduğu üzere 52 gün sonra Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Genel Seçimleri yapılacaktır. Kurulduğu günden beri tüm seçimleri kazanan, referandum ve anayasa değişiklikleri için kurulan sandıkların hepsinden zaferle çıkan AK Partimiz; Milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize olan güveni ve desteği ile bu seçimlerden de zaferle çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Mehmet Köse, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "AK Partimiz ve Cumhur İttifakı 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin galibi olacak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da ilk turda ve açık ara seçilerek görevine devam edecektir. Milletimizin partimize olan güven ve teveccühünün bir tezahürü olarak 14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan TBMM 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde partimize yoğun bir şekilde Milletvekili Aday Adayı müracaatı gerçekleşmiştir. Her biri saygıdeğer meslek ve kariyere sahip, STK ve iş dünyasından, akademi ve kamu yönetimlerinden aralarında gençlerimizin ve kadınlarımızın da yer aldığı 92 partilimiz dün sona eren başvuru süresi içinde AFAD'a yaptıkları bağış ile Partimize gelerek Milletvekili Aday Adayı kayıtlarını tamamlamışlardır. Milletimize ve bilhassa Samsunumuza hizmet yolunda Partimize müracaatta bulunan Milletvekili Aday Adaylarımıza başarılar diliyor, bu vesileyle aziz milletimize ve Samsunlu hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

AK Parti Samsun Aday Adayları tanıtıldı