Eğitimse eğitim,liyakatsa liyakat! Samsun'da sürpriz aday

Eğitimse eğitim,liyakatsa liyakat! Samsun'da sürpriz aday

Efe Aydın İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu.

14 Mayıs'ta Türkiye sandığa gitmeye hazırlanırken, siyasi partilerin de milletvekili aday adayları belli olmaya başladı.

Samsunlu Efe Aydın da, İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Yazılım Mühendisi olan Efe Aydın;'' İYİ parti İl Kurucular Kurulu üyesi iki dönem İl yönetim kurulu üyeliği yapan babam Ali Aydın'ın bana kattığı değerleri mesleki tecrübelerimle birleştirip Ülkeme ve Partime hizmet ederek katkı sağlamak için aday adayı oldum'' dedi.

Efe Aydın kendisini şu şekilde tanıtıyor;


''1993 de Samsun'da doğdum . Samsun Fen Lisesinden 2011 yılında mezun oldum. Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Yazılım Mühendisliğini birincilikle tam burslu olarak kazandım ve birincilikle mezun oldum.
İtalyanın en iyi teknik üniversitesi olan Politecnico di Milano'da 2 yıl Master eğitimi aldıktan sonra ülkeme döndüm ve Yazılım alanında çalışmaya devam ettim. Bu süreçte farklı yazılım etkinliklerinde birincilikler elde ettim. Şu anda büyük otomotiv firmalarından birine yazılım hizmeti sağlayan bir ekibin yöneticiliğini yapmaktayım.Atatürk "Bütün Ümidim Gençliktedir " diyerek bizlere önemli bir görev vermişti. Bu sorumlulukla Dünyanın en büyük otomotiv firmalarından birinin uluslararası yürüttüğü, teknolojiyi takip eden değil, teknolojinin öncüsü olmayı hedefleyen projelerdeki takımlara teknoloji ve takım lideri olarak yürüttüğüm görevimi ülkemin teknolojik gelişimlerinde de sürdürmek istiyorum .İYİ parti İl Kurucular Kurulu üyesi iki dönem İl yönetim kurulu üyeliği yapan babam Ali Aydın'ın bana kattığı değerleri mesleki tecrübelerimle birleştirip Ülkeme ve Partime hizmet ederek katkı sağlamak için Milletvekili aday adayı oldum'' açıklamasında bulundu.