Samsun'da Ramazan pidesi de zamlanıyor!

Samsun'da Ramazan pidesi de zamlanıyor!

Geçen yıl Samsun'da 6 liradan satılan ramazan fiyatı bu yıl ne kadar olacak? Vatandaşın ramazana çok kısa bir süre kala merak ettiği konuların en başında ramazan pidesine yapılacak yeni zammın miktarı yer alıyor?

Her ramazan öncesinde olduğu gibi en çok merak edilen konuların başında gelen ramazan pidesinin fiyatının ne kadar olacağı ile ilgili yeni gelişmeler var! Geçtiğimiz aylarda zamlanan ekmek fiyatlarından ardından Samsun'da ramazan pidesinin de zamlanacağı belirtiliyor.

Ramazan pidesini fiyatlarında mevcut şartlarda düzeyinde yeni bir ücretlendirmenin yapılacağını belirten Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, pide fiyatları ile ilgili güncellemenin ve miktarının ne kadar olacağı ile ilgili kararların bu hafta içinde netlik kazanacağını belirtti.

Samsun'da Ramazan pidesi de zamlanıyor!

Yeni fiyatlandırmayı maliyetler belirleyecek!

Yeni bir fiyatlandırma sürecinin mecburiyetten kaynaklandığını belirten Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler, pideye yapılması planlanın zammı maliyetlerin belirleyeceğini söyledi. Güler yaptığı açıklamada, "Yeni fiyatı bu hafta içinde belirlerken bir takım bileşenleri planlayıp hesaplayarak gerçekleştireceğiz. Bunun için en başta un ve susam fiyatlarındaki artışlar ve işçilik önem taşımaktadır. Tabi biz bütün bunları yaparken ve yeni bir fiyat belirlerken öncelikle vatandaşın alım gücünü çok önemsiyor ve buna göre bir değerlendirme yapıyoruz" dedi.

Samsun'da Ramazan pidesi de zamlanıyor!