Samsun MHP'de neler oluyor!

Samsun MHP'de neler oluyor!

Samsun MHP'de bugüne kadar görülmemiş istifalar yaşanıyor!. 6 İlçe başkanının istifa ettiği ve 2 ilçe başkanı görevden alındığı partiden, il yönetiminden de istifa haberleri geliyor.

6 İlçe Başkanının istifası ve 2 İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından İl Yönetiminden de bazı isimlerin istifa ettiği Samsun MHP'de deprem yaşanıyor!

İstifalar peş peşe geldi!

Geçtiğimiz günlerde Çarşamba ve Atakum İlçe Başkanlarının görevden alındığı MHP'de istifalar peş peşe geliyor. İlk olarak, Tekkeköy İlçe Başkanının istifa ettiği Samsun MHP'de Tekkeköy'ün ardından, Terme, Salıpazarı, Kavak, Vezirköprü ve Ladik İlçe Başkanlarının da peş peşe istifa ettiği haberleri kamuoyuna yansıdı.

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve Atakum İlçe Başkanı Murat Akoğlu'nun ardından, bugün de Samsun MHP'de olağanüstü bir şekilde şaşırtan istifalar yaşandı. Ladik İlçe Başkanı Selami Aktaş, Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yüksel, Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülünay ve Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber peş peşe İl Başkanlığına istifalarını sundular. Şok istifa olayının yaşanmasının ardından MHP İl Başkanı Osman Kandıra'nın yönetiminde olduğu belirtilen bazı isimlerin de istifa ettikleri iddia ediliyor.

İl Başkanı Açıklama Yaptı

MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, partide yaşanan istifalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İstifa tek taraflıdır ve onların tercihidir. Görev değişimini uygun görmüşler, bizim önümüzü açmak için istifa ettiler. Saygı ile karşılıyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz. İstifa eden ilçe başkanlarının yerine, yeni isimler ve yönetim atanacaktır. Yeni kan ve yeni can ile MHP hem Türkiye'de hem de Samsun'da yoluna daha güçlü devam edecektir" dedi.