''Siyasetçi ve ticaretçi arasındaki fark bu seçimlerde belli oldu''

 ''Siyasetçi ve ticaretçi arasındaki fark bu seçimlerde belli oldu''

Yeniden TSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Salih Zeki Murzioğlu; ''Arkadaşların takdiri üzerine tekrar devam ediyoruz.Bu durum siyasetçi ile ticaretçi arasındaki farkı ortaya koyuyor. Biz siyasetçi değiliz. Verdiğimiz vaatleri yerine getiriyoruz'' dedi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu seçimine tek liste olarak giren mevcut Başkan Salih Zeki Murzioğlu, yeniden TSO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Seçimi kazandıkları için mutlu olduklarını ve Samsun ekonomisine katkı vermeye devam edeceklerini ifade eden Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Son Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

''Siyasetçi ve ticaretçi arasındaki fark bu seçimlerde belli oldu''

'SİYASETÇİ İLE TİCARETÇİ ARASINDAKİ FARK ORTAYA ÇIKIYOR'

Salih Zeki Murzioğlu açıklamasında; ''İçimizdeki heyecanı her zaman yaşıyoruz. Arkadaşların takdiri üzerine tekrar devam ediyoruz.Bu durum siyasetçi ile ticaretçi arasındaki farkı ortaya koyuyor. Biz siyasetçi değiliz. Verdiğimiz vaatleri yerine getiriyoruz, teveccüh ondan kaynaklanıyor. Benim akrabalarımı buraya soktuğumu söyleyenler var. Burada akrabalarım var, yeni seçimle geldiler kazandılar. Atama değil bu iş, geleceksin bu odanın üyesi olacaksın. Seçme ve seçilme hakkı olan her üye buraya aday olabilir. Kendi meslek komitesine seçildikten sonra da meclis üyesi olabilir. Bu atamayla olmaz. Bazı kuruluşlar çamur at izi kalsın yapıyorlar. Güzel ve demokratik bir seçim oldu. Samsun ekonomisine katkı vermeye devam edeceğiz'' dedi.

SAMSUN SON HABER