Hüseyin Eroğlu,VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti

Hüseyin Eroğlu,VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti

Yılport Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ve yardımcı antrenörlere VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde geniş çaplı bir sağlık kontrolü yapıldı. Kontrolde teknik ekibe çeşitli tahlillerin yanı sıra EKO, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, ortopedi ve dâhiliye taramaları yapıldı.

Yılport Samsunspor A Takımı'nın Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve teknik ekip Yardımcı Antrenörler Halit Eroğlu ve Ahmet Çağıran, Atletik Performans Antrenörleri Çağlar Volga ve Kortan Aktürk, Rakip İzleme Levent Bayraktar ve Kaleci Antrenörü Neşet Büyükkılıç VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

"YENİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR"

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Samsunspor'un mazisine baktığınızda A Milli Takım'a çok değerli oyuncular yetiştiren, bir Türk ekolü olan kulüpte çalışmaktan çok mutluyum. Bugünden itibaren yeni bir süreç başlıyor. Bu sürecin sonu şampiyonluk olacak. Ekibim ve futbolcularımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Eroğlu, VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı hastane personeline ve hekimlere de teşekkürlerini iletti.