Samsun'da okullara yarın kar tatili!

Samsun'da okullara yarın kar tatili!

Samsun'da çok sayıda ilçede eğitime bir günlük daha ara verildi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın eğitim öğretime ara verilecek okulları duyurdu.


İşte tatil edilen okullar; 

Alaçam

Kar yağışı ve buzlanma nedeni ile; 22 Mart 2022 Salı günü Ş.Uzman Onbaşı Şükrü Elibol ilkokulu ve Kızlan Ortaokulu'nda eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine öğrencilerin izinli sayilarak uzaktan egitim yapılmasına, Ayrıca;Yoğunpelit,yoğunpelit sarıgöl,Örenli,Kalukkaraçukur ,Gökçeağaç oymağı ,Bahşioymagi,Güvenli merkez , Ortaköy,Kalukdemirci ,Yukarıkoçlu,Köseköy mahallesinden ilköğretim,ortaögretim okullarına ve özel egitim sınıfına 22 Mart 2022 Salı günü taşıma yapılmamasına karar verilmiştir.

Asarcık

İlçemizde olumusuz hava şartları don ve buzlanma sebebiyle 22.03.2022 Salı günü yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime devam edilecektir.

Ayvacık

Ayvacık ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle;
1-Çarşıköy ilk / Ortaokulu
2-Döngel İlk / Ortaokulu
3-Terice ilk / Ortaokulu
4-Kazancılı ilkokulu
5-Eynel İlkokulu
6-Yenice Mustafa Çakır ilkokulu
7-Birleştirilmiş sınıflı okulların tamamı
8-Taşımalı eğitimin tamamında 22.03.2022 Salı günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.

Ladik

İlçemizde yoğun buzlanma ve don olayları nedeniyle önleyici tedbir olarak 22.03.2022 salı günü Taşımalı Sistem kapsamında olan mahallerimizden taşıma yapılmayacak olup öğrencilerimiz izinli sayılacaktır...

Salıpazarı

Tahnal ve Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli ve Kırgıl İlkokulumuzun yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı tamamında 22/03/2022 Salı günü bir gün(1) süre ile Eğitime ara verilmesi, taşıma merkezli diğer okullarımıza olumsuz hava şartlarından dolayı ulaşamayan öğrencilerimizin izinli sayılması kararı alınmıştır.

Terme

Terme ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ambartepe ilk /ortaokulunda 22 Mart 2022 Salı günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.Bu bölgelerden ve kar ile buzlanma nedeniyle riskli veya ulaşım imkanı olmayan güzergahlardan İlk/Ortaokul/Lise/Özel Eğitim ve dengi okullara gelemeyen tüm taşımalı öğrencilerimiz izinli sayılmıştır.

Yakakent

Yakakent ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 22.03.2022 salı günü Karaaba İlk ve Ortaokulumuzda yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verilmesine, diğer okullarımıza taşıma ile gelen öğrencilerimizin izinli sayılmasına karar verilmiştir.