Samsun'da okullara kar tatili! Tam liste

Samsun'da okullara kar tatili! Tam liste

Samsun'da etkili olan yoğun kar yağışından dolayı bazı okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Samsun'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 14 Mart Pazartesi günü bazı okullarda eğitim öğretime ara verildi.

 

Samsun'da eğitim öğretime ara verilen ilçeler ve okullar şu şekilde;


Alaçam ilçemizde yapılan bildirimler sonucunda Kar ve buzlanma beklendiğinden yarın için (14 Mart 2022 Pazartesi günü) *Ş.Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu ve Kızlan Ortaokulu tatil edilmiştir. Diğer okullarımızdan; taşıma kapsamında okula devam eden ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim sınıfı öğrencileri izinli sayılarak taşımalı eğitime bir gün ara verilmiştir. Taşıma kapsamında olmayan öğrenciler okula devam edecektir.

Ayvacık ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Çarşıköy İlk/Ortaokulu, Döngel İlk/Ortaokulu, Terice İlk/Ortaokulu, Kazancılı İlkokulu, Yenice Mustafa Çakır İlkokulu, Eynel İlkokulu, birleştirilmiş sınıflı okullarımızın tamamı ve taşımalı eğitime 14 Mart 2022 Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Çarşamba ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Gökçeçekmak, Kabaceviz, Gülören okullarımızda 14.03.2022 Pazartesi günü uzaktan eğitime yapılmasına, orta öğretim/özel eğitim okullarımızda ise Konukluk, Aşağı Musalla, Bezirgan, Karakaya, Köroğlu, Eğridere, Ulupınar, Selimiye, Güldere, Gökçeçakmak, Değincek, Kestanepınar, Çatak, Soğucak, Ordubaşı güzergahından gelen taşımalı öğrencilerimizin ise izinli sayılmalarına karar verilmiştir.

Kavak ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akbelen Ortaokulu, Emirli İlk/Ortaokulu Çakallı İlk/Ortaokulu ve Mahmutbeyli İlkokulunda 14.03.2002 Pazartesi günü eğitim bir (1) gün ara verilmiştir. İlçe merkezine taşımalı gelen tüm öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.

Salıpazarı ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı Tahnal İlk/Ortaokulu, Konakören İlk/Ortaokulu, Cevizli İlkokulu, Kırgıl İlkokulumuzda ve ilçemizdeki taşımalı eğitime 14.03.2022 Pazartesi günü bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

Terme ilçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle Ambartepe İlk/Ortaokulunda 14 Mart 2022 Pazartesi günü bir (1) gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Bu bölgelerden liselere taşımalı olarak gelen öğrencilerimiz ise izinli sayılacaktır.

Yakakent ilçemizde buzlanma nedeniyle Karaaba İlk/Ortaokulumuz 14.03.2022 Pazartesi günü bir gün süreyle tatil edilmesine, taşımayla gelen öğrencilerimizin ise izinli sayılmalarına karar verilmiştir.