Bahattin Köse Oynamadı

Bahattin Köse Oynamadı

Samsunspor'da gol krallığı iddiası olan Bahattin Köse, Zonguldakspor maçında oynatılmadı.

Lider Samsunspor, Zonguldakspor engelini de geçip şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken taraftarların dikkatini çeken bir gelişme yaşandı. Attığı 19 golle takımın en golcü oyuncusu olan ve gol krallığı yarışında 20 gollü Serdar Deliktaş'ın hemen ardında yer alanBahattin Köse, maç kadrosunda yer almasına rağmen teknik direktörErtuğrul Sağlam tarafından tercih edilmedi.

Forvet hattında santrafor olarak Atabey'i sahaya süren ve oyuncu değişikliklerinde ise Kubilay Yavuz, Ahmethan Köse ve Halil Çolak'ı kullanan Sağlam, Bahattin'e süre vermedi. Bu durum sosyal medyada ve taraftar forumlarında eleştiri konusu olurken, Samsunspor'un şampiyon olmanın yanında gol kralı çıkarması gerektiği fikrinin altı çizildi. Ayrıca santrafor oynayan Atabey'in hem kiralık olması hem de uzun süredir formsuz olmasına rağmen Bahattin'in az süre buluyor olmasından da söz ediliyor.

Taraftarlar, genel olarak başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam'ın tercihlerine saygı duyduklarını ancak Bahattin'in gol krallığı hedefinin de unutulmaması gerektiğini belirtiyorlar.