La Casa De Papel 4. sezon fragmanı yayınlandı! La Casa De Papel 4. sezon

La Casa De Papel 4. sezon fragmanı yayınlandı! La Casa De Papel 4. sezon

Netlix'in başarılı yapımlarından La Casa De Papel 4. sezon fragmanının yayınlandı. La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlıyor?

Netflix'in dünyaca ünlü yapımlarından La Casa De Papel 4. sezon fragmanı yayınlandı! Dizinin hayranları da “La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak?” sorusunu aratmaya başladı. Dizi usta bir suç dehasının planıyla İspanya Kraliyet Darphanesine giren 8 suçlunun yaşadığı olayları heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle izleyiciye aktarıyor.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

Dünya üzerinde büyük yankı uyandıran La Casa De Papel’in 4. sezon fragmanı Netlifx tarafından yayınlandı. Dizide Nairobi karakterinin kanlar içinde olduğu fragmanda ekibin birbirlerine karşı silah doğrultması dikkat çekiyor. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı izleyebilirsiniz.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix’in başarılı dizisi La Casa De Papel 4. sezonu 4 Nisan 2020 tarihinde izlenime sunulacak. Dizinin final sezonu olması beklenen 4. sezon toplamda 9 bölümden oluşacak.

LA CASA DE PAPEL KONUSU NE?

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.