Ecrin Kurnaz'ı kim öldürdü? Ecrin Kurnaz olayında yeni gelişme var mı?

Ecrin Kurnaz'ı kim öldürdü? Ecrin Kurnaz olayında yeni gelişme var mı?

Samsun ve ülke gündemini oldukça meşgul eden Ecrin Kurnaz olayında yeni gelişme var mı? Ecrin Kurnaz'ı kim öldürdü?

Samsun Haber: Samsun ’unVezirköprü ilçesindeMüge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelenEcrin Kurnaz ’ın kaybolduktan 22 gün sonra parçalanmış halde cesedi bulunmuştu.Ecrin Kurnaz'ı kim öldürdü? Ecrin bebekle ilgili son dakika gelişmesi var mı?

1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz ’ın kim yada kimler tarafından öldürüldüğü herkes tarafından merak konusu oldu ve programda uzun süre gündemde kaldı.

Ecrin Kurnaz olayında yeni gelişme var mı?

Müge Anlı sezon başında Ecrin Kurnaz olayına dair yeni gelişme olup olmadığını canlı yayında açıklamıştı.

Anlı açıklamasında;Kemik örneklerinin üzerinde hayvan DNA'sı bulunuyor mu? bunu Hacettepe Üniversitesi belirleyecek. Bizde Ecrin'in sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Yayın sırasında 3 G bağlantısı kurulan üvey babaDeniz Kurnaz ise ; Ben ilk önce traktörden şüphelenmiştim biliyorsunuz hani başına bilerek veya kazayla bişey mi getirildi acaba diye ama traktör temiz çıktı Müge hanım '' dedi.

Ecrin Kurnaz'ın DNA örnekleri ne zaman çıkacak?

Ecrin bebek hakkında merak edilen en çok merak edilen konu DNA örneklerinin ne zaman çıkacağı oldu. Peki Ecrin Kurnaz'ın DNA örnekleri çıktı mı?

Ecrin Kurnaz'ın Hacettepe Üniversitesi'ne gönderilen DNA örneklerinin çıkıp çıkmadığına dair henüz resmi bir bilgi gelmedi fakat Ecrin Kurnaz'ın ceset bütünlüğü olmadığı için kesin bir sonuç çıkması beklenmiyor.

Haber: Kübra ÖKSÜZ