Başkan Uyanık'tan İddialı açıklamalar

Başkan Uyanık'tan İddialı açıklamalar

Yılport Samsunspor başkanı İsmail Uyanık Lig hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'da Başkanİsmail Uyanık'ın yaptığı açıklamalarda Lig ve Samsunspor hakkında konulara değindi.Başkan Uyanık'ın açıklamasında;

BİR HARBİN İÇİNDEYİZ

“Geçen sezon bu ligin acemiliğini yaşadık. İyi bir kadromuz vardı, favoriydik ama maalesef antrenör anlamında demek ki doğru seçimler yapamadık” dedi. Başkan İsmail Uyanık, “Her ligin kendi içinde zorlukları var. Bu nedenle geçen sezon istediğimizi elde edemedik. Ancak bu yıl doğru hamleleri yaptığımızı düşünüyoruz. İrfan Buz hoca ile başarılı olacağız. Tabii ki şu anda bir harbin içindeyiz. Kırmızı alarm durumundayız” diye konuştu.

BU LİGDE BAŞKA OYUNLARDA OYNANIYOR

"Geçtiğimiz sezon 14 puanımız gasp edildi. Hakem hataları ile 14 puan kaybettik. ‘Biz Samsunspor’uz nasıl olsa hallederiz. Hakemleri de yeneriz’ dedik geçtik ama canımız çok maçta yakıldı. Biz bu hataların hepsini CD haline getirdik ve TFF’ye ilettik. Tabii hiçbir ses seda çıkmadı. Ayrıca bu ligde başka oyunlarda oynanıyor. TFF 2.Lig aslında çok güzel ancak masa başı oyunları ve ayak oyunları ile içinden çıkılmaz bir hale sokuluyor. Bu konuda TFF’nin gerekenleri yapması gerekiyor. Gerekli önlemler alınmalı ve adaletli olunmalı" İfadelerini kullandı.