Deniz Akkaya'dan Cengiz Semercioğlu'na tokat gibi yanıt

Deniz Akkaya'dan Cengiz Semercioğlu'na tokat gibi yanıt

Eleştiri oklarına Deniz Akkaya'nın instegram'da kızının mayolu fotoğraflarını paylaşmasını üzerine Akkaya'yı eleştiri yağmuruna tutan Cengiz Semercioğlu bu sefer yanlış taşa çarptı?

ÇOCUK HAKLARINA AYKIRI

Cengiz Semercioğlu, geçtiğimiz gün köşe yazısındaDeniz Akkaya'yı eleştiri yağmuruna tuttu.  Nedeni ise Deniz Akkaya'nın kızıyla birlikte mayolu pozlarını Instagram hesabından paylaşması. Kızının izni ve rızası dışında olduğunu, bunun çocuk haklarına aykırı olduğunu söyleyen Semercioğlu,Ayşe'nin ileride bu fotoğraflar yüzünden annesini affetmeyebileceğini de köşe yazısına ekledi.

MARKA MODELİ YAPIYOR

Cengiz Semercioğlu aynı zamanda köşe yazısında,”Bir markanın reklamını yapıyor. 9 yaşındaki kızının bikini modelliği yapmaması gerekiyor.” Şeklinde yer verdi.

DENİZ AKKAYA’DAN TOKAT GİBİ SÖZLER

Instagram hikayesinde Cengiz Semercioğlu hakkında konuşan Deniz Akkaya "Çok yanlış taşa çarptın. Hele evladımı bahane ederek. Yaptığın rezillikleri, el altından aldığın rüşvetler ile Cihangir'de yan yana dizdiğin evler ile sen de çocuklarına muhteşem bir baba profilisin. Sen bu ülkede ahlaktan bahsedecek en son kişisin. Para alışverişlerinde bikini giymemen seni ahlaklı yapmaz." diyerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.

HADDINI AŞIP SAÇMA ŞEYLER YAZMA

İnstegramın’da yaptığı açıklamada Akkaya,"Sizin gibiler çocukların mayolu fotoğrafına bakıp böyle şeyler aklına getirip had aşan saçma salak şeyler yazacak sonra da akıl verecek. Sapık ruhlu kadınlar bize dil uzatmanız bitti sıra çoluk çocuğa geldi. Yaz günü mayo giymiş bir kız çocuğuna yaptığı yoruma bak... Sizin gibiler yüzünden bu ülkede adamlar sokakta kadınları gözleri ile taciz etmeyi kendinde hak sayar oldu. Sen kadını kızı örtmeye değil önce oğluna, kocana kadınlara yan gözle bakamayacağını öğret." Dedi.

SEMERCİOĞLUNA İNAT MAYOLU FOTOĞRAF

Cengiz Semercioğluna karşı sert sözler sarf eden Akkaya, Semercioğluna inat kızı Ayşe ile birlikte daha fazla mayolu fotoğraf paylaşmaya başladı. Akkaya’ya destek ünlü isimlerden de gecikmedi.  Pınar Altuğ Atacan “Denizcim herkesin doğrusu kendine, sen ayaklaı yere basan, ne yaptığını bilen bir annesin, kendi yolunda yürümeye devam et.” Derken. Akkaya’ kızı Ayşe ile paylaştığı mayolu fotoğraflarına Enis Arıkan “Muhteşem görünüyorsunuz.” Yazarken, Akasya Yeşiltürkmen ise “ Olduğum yerden ne güzel görünüyor hayat.” İfadelerini kullandı.