Samsun'da araba kaçıran 15 yaşındaki çocuk faciaya neden oldu.1 ölü 5 yaralı

Samsun'da araba kaçıran 15 yaşındaki çocuk faciaya neden oldu.1 ölü 5 yaralı

Samsun Haberleri-Samsun'da yaşanan trafik kazasında henüz 15 yaşında olan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti.

Samsun Haberleri-Samsun'un Atakum İlçesinde yaşanan trafik kazasında henüz 15 yaşında olan sürücününü direksyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti.Teyzesine ait olan 55 HJ 521 plakalı araba ile hareket halinde olan 15 yaşındaki çocuk Alpin A, ve 5 arkadaşıyla birlikteAdnan Menderes Bulvarına gezmeye çıktılar.

Samsun'danBafra yönüne gitmekte olan çocuk söför'ün direksyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte deniz bandından kumsala devrilerek gerçekleşen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.Olay yerine Olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler tarafından yaralanan kişilere ilk müdahalesinin ardından durumu ağır olan 3 kişiyi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine diğer yaralanan 3 kişi ise çevredeki özel bir hastaneye götürülürken Tedavi altına alınan 15 yaşındakiTuğrul Çakar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazkan OMÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınan 2 kişinin hayati tehlikesi devam ediyor.