Kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı

Kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Samsun İl Temsilciliği ile VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun Hastanesi arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine  Liv Hospital Samsun Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst, hastanelerin Tanıtım Müdür Yardımcısı Güven Erol ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Dilara Kazancı katıldı.


İki hastane ve Memur-Sen arasında yapılan Motif Kart avantajları kapsamındaki anlaşmanın detayları hakkında Tanıtım Müdür Yardımcısı Güven Erol, anlaşma ile birlikte  Memur-Sen Samsun İl Temsilciliği’ne bağlı tüm personel ve birinci derece yakınlarının, Motif Kart avantajlarından  VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun Hastanelerinde yararlanabilecekleri bilgisini verdi.

Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, “20 000 üyesi olan Memur-Sen’in Motif Kart anlaşması kapsamında Liv Hospital Samsun ve  VM Medical Park Samsun Hastanesi ile protokol imzalamak üyelerimiz için avantaj sağlamaktadır. Yapılan anlaşma ile sağlık sektöründe yararlanacağımız ayrıcalıklar için hastanelerimize teşekkür ederiz” dedi.