İsmail uyanık Samsunsporla Yollarını Ayıracakmı mı?

İsmail uyanık Samsunsporla Yollarını Ayıracakmı mı?

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık Samsunsporla yollarının ayrılabileceğini vurguladı.

Samsunspor play off'larda bir üst lige çıkma şansını Sakaryaspora'a verdikten sonra bir sene daha lig'te kalmayı garantiledi.

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık Sezonu değerlendirmek için yerel basını Nuri Asan Tehsislerine çağırdı ve basın toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Uyanık cumaresi günü olacak Samusnspor Yönetim Toplantsısından,bahsetti toplantıdan önce Samsunsporun Gelececegi hakkında birşey söylemek istemiyişi ve kendisininde soruların karşısında kalıcı olmadığını vurgulamsı  Cumartesi günü Samsunspor ile İsmail Uyanık'ın yollarını ayıra bileceğini gösteriyor.


KiMSE BURADA ZORLA KALAMAZ

Toplantıda Samsunsporun başarısızlığının suçunu üstüne alan Başkan uyanık" Bu kulübe verilen emek ve paralar var. Bu şirket sonuçta satın alındı. Bu şirketi satın almakla birlikte bu şirketin sahibi olmanın belirli kuralları var. Burası, Samsunspor. Buranın sahibi olabiliriz ama buranın sahibi 2 milyon Samsunsporludur. Burayı, o Samsunspor sevdalılarının istediği gibi başarılı yönettiğimiz müddetçe, onların icazeti ve onayıyla burada kalabiliriz. Burada zorla kalmak mümkün değil. İster taraftar de ister müşteri de. Sen eğer desteklemiyorsan, gönülden bir bağ kalmamışsa Samsunspor’a, köklerinden kopan Samsunspor’un dolayısıyla ayakta kalması mümkün değildir. Hem sportif alanda başarılı olmalıyız hem de Samsunsporluları mutlu edecek duruşu göstermeliyiz. Bu anlamda da her şeyimize dikkat etmeliyiz. Olan bazı şeyleri herkes soruyor. Yüksel kardeşimizin seçtiği bazı sözcüklerde, tanımlamalarda, kelimelerde ne düşünülüyorsa, ben de bir sürü Samsunsporlu ne düşünüyorsa o düşüncedeyim. Ama ben bu birlikteliği bugüne kadar ayakta tutmaya çalıştım. Orası da çalıştı. Çünkü ortada verilen emek, harcanan para var. Biz istediğimizi aldık, istediğimizi yaptık. Şimdi biz başarısızsak, yönetim değişecekse hiçbir sıkıntı yok. Biz buraya Samsunspor için geldik. Kendi şahsi bir şeyimiz yok. Bu benli veya bensiz olmuş hiç önemli değil. Benim öyle bir iddiam da yok. Ben bu sene sadece başkanlık yapmadım. Kulüp müdürlüğü, basın sözcülüğü yaptım. Olmadık yerlerde otoriteyle karşı karşıya kaldım. Dışarıdan görülmeyen bir sürü şey yaptık. Olay sadece takımın iyi oynaması değil. Stada giren seyircilere kurulan bariyerlerin kaldırılmasından tutun bin tane şey yaptık. Yapmamız gerekeni yaptık. Bunları konuşmak bile yanlış" dedi.


Haber: Ahmet Altürk