Samsunspor taraftarı Türkiye'de ilke imza attı

Samsunspor taraftarı Türkiye'de ilke imza attı

Samsunspor'a gönül veren taraftarlardan bir ses getiren çalışma daha geldi. Kırmızı beyaz aşığı taraftarlar Türkiye'de bir ilke imza attı ve yıkılan bir stad için kitap yazdı.

Samsunspor'a gönül veren taraftarlar takımları için her türlü desteği vermeyi sürdürüyor. Gerek tribünde gerekse de sosyal medyada yaptıkları çalışmalarla adlarından söz ettirmeyi başarıyorlar.

YIKILAN STAD İÇİN KİTAP YAZDILAR

Kırmızı beyaza gönül vermiş 14 kişilik Samsunspor aşığı bir grup taraftarda onlardan birileri. Onlar Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler yıkılan bir stad (Samsun 19 Mayıs Stadyumu) için kitap yazdılar.

DEMİRCİOĞLU: TÜRKİYE'DE BU KİTAP İLKTİR

Bahsi geçen kitabın derlemecesi  Yusuf Demircioğlu "Aralarında milyonlarca taraftarı olduğunu söyleyenler de var. Ancak hiç birisi bizim yaptığımızı yapmadı. Biz yıkılan stadımızın kitabını yazdık. Türkiye’de bu kitap bir ilktir ve bu onur Samsunspor taraftarına aittir" dedi.

Öte yandan Yusuf Demircioğlu, Adnan Öz, Akın Üner, Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Ayhan Özköroğlu, Buğra Turgut, Cem Donbay, Engin Sever, Mehmet Köseoğlu, Mehmet Yılmaz, Murat Sandıkçı, Salih Çakır, Sercan Bayram ve Yücel Alkan'ın katkılarıyla hazırlanan 144 sayfalık bu kitap, 6 Mayıs pazartesi gününden itibaren tüm Türkiye'de satılmaya başlanacak.