Karapıçak' Cumhur İttifakı ruhuna uymayanlar gidecek'

Karapıçak' Cumhur İttifakı ruhuna uymayanlar gidecek'

Abdullah Karapıçak, MHP Genel Merkezi'nin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hareket eden teşkilat üyeleri ile yolların ayrılacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi  Samsun İl Başkanı  Abdullah Karapıçak, seçimlerden sonra mevcut teşkilatlar ile devam etme isteği olduğunu ancak bu süreçte  Cumhur İttifakı’nın ruhuna aykırı hareket sergileyenlerin olması sebebi ile bir revizyonun zorunlu hale geldiğini söyledi.


Karapıçak; “ Bildiğiniz üzere ben 31 Mart yerel seçimlerinden önce göreve geldiğimde mevcut il ve ilçe teşkilatları ile devam etme kararı oluşmuştu. Ancak, yaşanan bu süreç içerisinde kırılan dökülenler oldu. Cumhur İttifakı ruhuna uyum sağlayamayan teşkilat üyelerimiz oldu.

Genel Merkezi’mizin talimatları doğrultusunda da AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’nın yerine gerek bağımsız gerekse Millet İttifakı adaylarına eğilimi olanlarla yollarımızı ayırmak durumundayız. Bu revizyon MHP Genel Merkezi’nin talimatıdır. Cumhur İttifakı bu aziz milletin son kalesidir. Bu kaleyi bekleyemeyenler ile yola devam etmemiz mümkün değildir” dedi.
Mustafa Bilik