'Atakum'u ortak akılla yöneteceğiz!'

'Atakum'u ortak akılla yöneteceğiz!'

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin;' Atakum'u ortak akıl ile kültür sanat ve turizm kenti haline getireceğiz' dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, SAYİDER  Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bilici ve SAYİDER üyelererinin konuğu oldu.


Şahin; “ Atakum daha önce 6 beldeden oluşan bir bölge iken tek bir ilçe haline geldi. Ama bu 6 belde belediyesi döneminde her başkan kendine göre bir anlayış sergilediğinden bazı konularda yanlışlar yapılmış. Örneğin Atakum bugün bir beton yığını haline dönüşmüş. Buna pek fazla yapacak bir şey yok. Bundan sonrası için yeşille mavinin buluştuğu Atakum’un bir turizm kenti olması için gayret göstereceğiz. Elbette ‘Her şeyi ben bilirim’ anlayışı ile yönetim olamaz. Biz ortak akılla hareket edeceğiz. Atakum’un tüm paydaşlarıyla beraber Atakum halkı ile el birliği içinde kültür sanat ve turizm kenti haline getireceğiz” dedi.


Şahin, Atakum’a araç tamiratları için küçük bir sanayi sitesi de yapılacağını ama asıl misyonun turizm kenti olacağını ve bu yönde Atakum’un dokusunun korunacağını söyledi.
Yapılan kahvaltının ardından Zihni Şahin , Samsunlu Almancılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile birlikte fotoğraf çektirdi.
Mustafa Bilik