'Atakum huzur kenti'

'Atakum huzur kenti'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart'tan sonra Atakum'da büyük bir hizmet atağı başlatacaklarını, Atakum'un huzur kenti olacağını söyledi.

Samsun  Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan Adayı  Zihni Şahin, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde yaptığı lansman toplantısı ile yeni dönem projelerini tanıttı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Çiğdem Karaaslan,  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mustafa Demir ve coşkulu bir kalabalığın katıldığı toplantıda Başkan Şahin, “Bugüne kadar hiçbir göreve gidip talip olmadım. Ben hep hizmete talip oldum. Benim için oturduğum koltuklar değil girdiğim gönüller daha önemli. Yeni dönemde de Atakum’da gönül belediyeciliği yapacağız ama  Atakum halkının layık olduğu dev eserleri de hizmete sunacağız” dedi.


Lansman toplantısına sinevizyon eşliğinde  Atakum’u tanıtarak başlayan  Zihni Şahin sonrasında 1 mega 9 dev ve 19 prestij projesini tanıttı. Başkan Şahin büyük bir Akvaryum yaparak etrafında yeşil alanlarla dev projeyi hayata geçireceğini ayrıca Atakum Fener adı altında bir fener yaparak sahile turizm atağını da başlatacağını söyledi. Şahin, aralarında uyanık kütüphane, yeşilin içinde koru parklar, engelsiz hayatlar, hayvanlar için hayvan bakım merkezleri, mahallelerde açık ve kapalı spor salonları, hoş geldin bebek, sıfır atık, doğal parklar gibi projelerinde aralarında bulunduğu 100 projeyi anlattı.

İlhan Demircioğlu