Uyanık, ''Herkes özeleştiri yapsın'

Uyanık, ''Herkes özeleştiri yapsın'

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Kastamonuspor maçı sonrası bir yandan hakemi eleştirirken diğer yandan da teknik heyet ve futbolculara özeleştiri yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Samsunspor Başkanı  İsmail Uyanık, Kastamonuspor maçı sonrası oldukça üzgündü.

SAMSUNSPOR HAKEMİN ARKASINA SIĞINMAMALI

Bu şekilde oynanan bir maçtan sonra hakem hatalarına sığınmayacak kadar kaliteli bir kadro kurduklarını belirten Başkan Uyanık, “  Samsunspor hakemin bir hatasının arkasına sığınmamalı. Bu kadrodan çok büyük işler bekledik, hala da bekliyoruz. Maçın zor olacağı belliydi. Hakem faulü verse golü yemeyeceğiz. İki tane faul üst üste var pis bir gol yedik. Kaleciye faul var peşine bir taban var. Bunlar bahane değil. Gereksiz bir puan kaybettik işi zora soktuk.” dedi.

Başkan İsmail Uyanık, “Şimdi kalan maçların hepsini almamız gerekiyor. Zora soktuk derken bu maçı alsak rahat olacaktık o olmadı. Ama biz sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bunların hepsi futbolcun içinde var. Yenilmeseydik iyidi. Herkes kendi özeleştirisini yapar. Kadro, futbolcu teknik direktör, doğru kadro hangisi. Bunları yaparız ve doğruyu buluruz. Bunlar futbolun içinde var” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu