'Minibüs terminali yapacağız'

'Minibüs terminali yapacağız'

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ' Minibüs ve dolmuş hatlarının tüm sorunlarını çözeceğiz. Bunu birlikte başaracağız' dedi.

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, eskiBafra garajının olduğu yere minibüsler içinminibüs terminali yapacaklarını söyledi. Demir, “ Minibüs ve dolmuş hatlarının tüm sorunlarını çözeceğiz. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

 Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok ile birlikte Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve Samsun’da bulunan dolmuş ve minibüs hatları başkanları ve şoför esnafı ile bir araya geldi.

 Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan AdayıMustafa Demir, şoför esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini bu sorunları da ortak akılla el birliği ile çözeceklerini söyledi. Eski Bafra garajının olduğu yere minibüs terminali yapacaklarını belirten Demir, “ Bu şehirde 50 yıldır yaşıyorum. 40 yıldır ticaret yapıyorum. 12 yıl milletvekilli 5 yıl komisyon başkanlığı ve 2 buçuk yıl da bakanlık yaptım. Sizin sorunlarınızın hepsini biliyorum ve nasıl çözüleceğine de birlikte karar vereceğiz. Bu şehri ortak çakılla yöneteceğiz” dedi.

 Mustafa Demir, Samsun’da müthiş derecede otopark sorunu olduğunu bunu da en kısa sürece çözmek zorunda olduklarını söyledi. Demir, “ Anakent İş Merkezi’nin olduğu alanı kamulaştırıp iki kat otopark üstüne de güzel bir yaşam alanı yapacağız. Bunun gibi şehrin muhtelif alanlarında alanlar tespit ettik bu bölgelere katlı otoparklar yapıp otopark sorununu bu şehrin gündeminden çıkartmalıyız.

 İlhan Demircioğlu