Çarşamba'da her görüşü kucaklayacağız

Çarşamba'da her görüşü kucaklayacağız

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Çarşamba İlçesi'nde partili partisiz ayırımı yapmadan her kesimden insanı kucaklayacaklarını söyledi.

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı  Halit Doğan, siyasi görüşüne bakmaksızın  Çarşamba’yı Çarşambalılar ile yönetmek istediğini söyledi.


Doğan; “Çarşamba için hayalleri olan her insanın hayallerinin, Çarşamba’da hayata geçmesinden yanayız. Bu inanç ile samimi olarak yola çıktığımız için ulaştığımız her insandan da olumlu pozitif dönüşler alıyoruz. Seçimden sonra göreve geldiğimizde öncelikli olarak ilçe halkının bizden istediği hizmetleri de gündemimize aldık. En başta yağmur sularının ve kanalizasyon sularının deşarjı noktasında alt yapı eksiklikleri, otopark ihtiyacı konularında halkımız bir beklenti içerisinde.

Ayrıca halkın rahatça dolaşabileceği kaldırım düzenlemelerinin yapılması ve araç yollarının da iyileştirilmesi konularını hemen ele alacağız. Otopark hizmetine uygun olmayan Pazar yerlerimizi katlı sisteme geçireceğiz. Böylece bir katında pazar olan bu alanlar diğer katları ile otopark hizmeti verecek. Ayrıca Pazar olmadığı günlerde de bu alanlar tamamen katlı otopark olarak hizmet verecek” dedi.