Samsunspor'da 10 futbolcu tamam

Samsunspor'da 10 futbolcu tamam

Cumartesi günü deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir sahaya çıkacak olan 11 futbolcunun 10 tanesini belirledi.

Cumartesi günü saat 13.30’da Ankara Demirspor ile Ankara’da karşılaşacak olan  Samsunspor’da kadro şekillenmeye başladı. Teknik direktör  İsmet Taşdemir, zorlu maçta kaleyi Ahmet’e defansı da Erhan Kartal, İshak Doğan, Nuri ve Cenk’e teslim edecek. Orta sahada Oğuz, Okan Dernek ve İlyas Kubilay görev yapacak. Kanatlarda Ramazan ve Samet mücadele edecek forvette ise Erhan Şentürk ve Abdülkadir Özgen arasındaki tercih maç günü yapılacak.

Samsunspor futbol direktörü Yücel Uyar,  artık telafisi zor olan maçlara çıktıklarını Ankara Demirspor maçını kazanarak Eyüpspor karşısında alınan galibiyeti taçlandıracaklarını söyledi. Uyar, “ Bin 800 kişi kapasiteli bir statta oynayacağız. İkinci yarının en çok puan toplayan takımlarından biri ile oynayacağız. Biz de iyi takımız. Güzel maç olacak. Kazanacak gücümüz var ve kazanacağız” dedi.

İlhan Demircioğlu