'HDP ile birlikte dans pistindeler'

'HDP ile birlikte dans pistindeler'

AK Parti teşkilat içi eğitim programı için Samsun'a gelen eski sağlık Bakanı Recep Akdağ Cumhur İttifakının vatan sevgisini her şeyin üstüne koyanların buluştuğu bir yer olduğunu söyledi.

Akdağ, “ İttifak denilen şey milletin yararına olur,CHP veİYİ Parti PKK’nın siyasi ayağaHDP ile aynı pistte dans ediyor” dedi.

AK Parti teşkilat içi eğitim programı için Samsun’a gelen eski sağlık Bakanı Recep Akdağ 31 Mart yerel seçimlerinin Cumhur ittifakının zaferi ile sonuçlandığından emin olduklarını söyledi. İttifakların milletin menfaatine olması gerektiğini belirten Recep Akdağ, “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin şu dönemde ortaya koyduğu tavır çok önemlidir. Vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan insanların birliler oldukları yerin adıdır Cumhur ittifakı. Karşı ittifak ise milletin yararına olan bir birliktelik deklidir. CHP ve İYİ parti tabanı değil ama yetkilileri PKK’nın siyasi ayağı HDP ile aynı pistte dans ediyorlar” dedi.

 

Recep Akdağ ittifakların ülke menfaatine ortak birliktelikleri olması gerektiğini Cumhur İttifakının tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet etrafında bu millet için birleştiğini söyledi. Akdağ, “ Cumhur İttifakının hedefi belli kiminle hangi yolda yürüdüğü belli.  Peki, CHP ve İYİ Parti HDP ve PKK ile bu ülkenin hangi müşterek çıkarları için birliktelik kuruyor. Yanı başımızda Suriye problemi ortada. O bölgede bir terör devleti kurmak istiyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet bahçeli dirayetli duruşları ile buna karşı dimdik ayakta duruyorlar. Cumhur ittifakı bu demek. Söz konusu ülke olunca dimdik ayakta durmak demektir. Cumhur ittifakının ruhuna sahip çıkacağız. Bu ittifak 31 Mart’a kadar değil mezara kadar” diye konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’de Samsun’un seçimlere hazır olduğunu büyük bir zaferin altına imza atacaklarını söylediler.

İlhan Demircioğlu