'Yeni destanlar yazacağız'

'Yeni destanlar yazacağız'

Cumhur ittifakı Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Çarşamba'nın 3 dönemdir belediyecilik alanında büyük hizmetler aldığını, bu hizmetleri veren başkan Hüseyin Dündar'ın da örnek bir belediyecilik sergilediğini belirterek, ' Çarşamba büyük hizmetlere alıştı. Artık devamı gelecek' dedi.

Cumhur ittifakı Çarşamba Belediye Başkan AdayıHalit Doğan, yeni dönemde yeni hizmetler için yola çıktıklarını söyledi. 4 buçuk yıldır Çarşamba’da ilçe başkanlığı yaptığını belirten Halit Doğan,” Bu 4 buçuk yıl içinde 5 tane seçim gördüm. 15 Temmuz hain darbe girişimini gördüm. Bu süreçte belediye başkanımız Hüseyin Dündar ile birlikte uyum içinde çalıştık.Çarşamba büyük hizmetler gördü. 3 dönem sonunda mali disiplinden taviz verilmeyen büyük hizmetlerin altına imza atmış bir belediyeyi teslim alacağız. Bu bayrak yarışı olacaktır. Biz de bilgi birikim ve deneyimlerimizi belediyecilik alanına taşıyarak daha farklı hizmetler ortaya koyacağız. Çarşamba’yı Çarşambalılarla birlikte yöneteceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden Cumhur ittifakının ruhuna uygun bir çalışma yapacağız” dedi.

AK Parti Çarşamba ilçe başkanı Taner Özden ise, Çarşamba’da seçimleri açık ara farkla Cumhur ittifakının kazanacağını bundan asla şüphe duymadığını söyledi. Başkan Özden, “ Çarşamba’da 143 mahallemiz var. 31 Mart seçimlerine kadar girmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı ile da ortak çalışacağız. Biz Yenikapı ruhunu sahaya yansıtacağız. Biz sadece belediyeyi kazanmak için değil ülkemizin bekası için tüm gücümüzde çalışacağız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu