Ünal'' 1 Şubat'tan itibaren sahalara çıkıyoruz''

Ünal'' 1 Şubat'tan itibaren sahalara çıkıyoruz''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 1 Şubat'tan itibaren sahalara çıkacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını değerlendiren  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Şubat ayının ilk gününden itibaren sahalara çıkacaklarını söyledi.

Mahir Ünal, ''Artık dijital dönülüşüm kaçınılmaz olarak bize bir şey dayatıyor. Gerçeklikteki karşılığınızın dijital platformda da olması gerekiyor. Biz bir dijital genel merkez oluşturduk. Bütün kurulları ve organlarıyla. Burada bizim yine MKYK’mız var, MYK’mız var, genel başkan yardımcılarımız var, 1 buçuk milyon teşkilat üyemizin anlık konuşabildiği bir panel oluşturduk.

Genel başkandan mahalle başkanına kadar anlık iletişim sağlanıyor. Benim her bir teşkilat mensubum gerçek kişilik olarak sosyal ağlarda kendi düşüncesini, kendi siyasi bakış açısını gerçekleştiriyor. Bu da bize kara propagandaya dönük bot hesapların oluşturmak istediği kara propagandayı gerçek hesaplarla engellemenizi sağlıyor.

1 Şubat’tan itibaren bütün mecralardan sahaya çıkıyoruz. 31 Ocak’ta 81 il adayını davet ederek Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile manifestomuzu paylaşacak. Şarkılarımızı artık bizim seçim kampanyamızın birinci fazını başlatacağız. Mitingler muhtemelen 15 Ocak’tan sonra başlar çünkü 2014’te 22 Şubat’ta başlamışız.''dedi.