Numanoğlu sosyal medyadan helalleşti

Numanoğlu sosyal medyadan helalleşti

31 Mart yerel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olan eğitimci ve spor adamı Davut Numanoğlu, sosyal medyadan kendisine destek veren herkese teşekkür ederek aday adaylığından çekildi.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesinde Cumhur ittifakının adaylarını açıklamasına saatler kala AK Parti’nin aday çıkartacağı ilk ilçe netleşti.Milliyetçi Hareket Partisi Atakum belediye başkan aday adayı Davut Numanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadaMilliyetçi Hareket Partisi’ninAtakum ’da aday çıkartmayacak olmaması nedeniyle aday adaylığı sürecinin sona erdiğini yazdı. Böylelikle ittifakta AK Parti’ye bırakılacak ilk kesin ilçe de Atakum olduğu belirlendi.

 

İşte Numanoğlu’nun sosyal medya açıklaması.

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde MHP ‘nin Cumhur İttifakı kapsamında Atakum da aday çıkarmaması nedeniyle Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecim sona ermiştir. Yola çıkarken hakkımızda hayırlısı olsun demiştik, hayırlısı buymuş... Bu süreçte büyük destek ve ilgilerini gördüğüm başta ailem, NUMANOĞLU sülalesi, eğitim, spor ve basın camiası olmak üzere tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim. Davut NUMANOĞLU

İlhan Demircioğlu