Samsun Haberleri: Karaduman İttifak Görüşünü Sundu

Samsun Haberleri: Karaduman İttifak Görüşünü Sundu

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, MHP ile ittifak görüşmeleri yapan AK Parti heyetine görüşünü bildirdi. Karaduman MHP'ye sadece Asarcık ilçesinin verilmesini talep etti.

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman Milliyetçi Hareket Partisi ile yapılan ilçeler üzerindeki ittifak görüşmelerini yapan AK Parti heyetine ittifak yapılacak ilçelerle ilgili görüşlerini sundu.

KARADUMAN: BİZ TÜM BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI KAZANACAĞIZ

Karaduman, “Ben de görüşlerimi sundum. Asarcık ilçesini Milliyetçi Hareket Partisi’ne verilmesini kalan ilçelerin tümünün AK Parti’de kalması gerektiğini söyledim AK Parti’nin Samsun’da hem büyükşehirde hem de ilçelerde seçimi kazanama riski yok. Biz tüm belediye başkanlıklarını kazanacağız. Benim düşüncem bu.” dedi.

KARADUMAN: PARTİ YÖNETİMİ NE KARAR ALIRSA ÇIKAR ÇALIŞIRIZ

Hakan Karaduman, ittifak görüşmelerinden çıkacak sonucun baş tacı olduğunu söyledi. Karaduman, “ Ben görüşümü söyledim. Ama heyetler arasındaki görüşmelerde ne çıkar bilemem. Samsun’da MHP’ye daha çok ilçe verebilirler ya da farklı şeyler olur onlar benim dışımda bir şey. Partimin yönetimi ne karar alırsa ben ve teşkilatlarım da çıkar çalışırız. Çıkan sonuç asla bizim nezlimizde tartışmaya açılmaz” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu