Çakır, ' Gücümüze Güç Katacağız'

Çakır, ' Gücümüze Güç Katacağız'

Basın Sözcüsü Suat Çakır, devre arasında yapılacak olan takviyelerle güçlerine güç katacaklarını söyledi. Çakır, ' Taraftarlarımız ikinci yarıda daha iyi bir Samsunspor izleyecek' dedi.

Samsunspor Basın SözcüsüSuat Çakır yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen iyi skorlar aldıklarını söyledi. Liderin 2 puan gerisinde ilk yarıyı üçüncü bitirdiklerini söyleyen Çakır, “ Deplasmanda kaybettiğimiz maç yok. Ancak sahamızda aldığımız Sancaktepe ve Keçiörengücü yenilgilerine çok üzüldük. Her ligin kendine özgü gerçekleri var.

Biz de ligin ilk yarısında bu ligin gerçeklerine uygun oynamaya çalıştık. Teknik heyet bize transfer listesini sundu. Transfer komitesindeki arkadaşlarımız çalışmaları yapıyor. Kadromuzu takviye edeceğiz” dedi.

Suat Çakır teknik heyetin raporu doğrultusunda 4 tane transfer yapmayı hedeflediklerini söyledi. Çakır, “ Zonguldak Kömürspor’dan bir arkadaşımızı kadromuza kattık. Bunun dışında bir tane merkez orta saha, bir tane stoper ve bir tane de pivot forvet alacağız. Bunun için elimizde geniş alternatifli bir isim listesi var. Kampa kadar transferlerimizi tamamlayacağız. Hazırlık maçlarında yeni arkadaşlarımız takımda yer alacak. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu