Samsun Haberleri: 'Bu Sahne Senin İçin'

Samsun Haberleri: 'Bu Sahne Senin İçin'

Malazgirt İlkokulu öğrencileri hazırlıkları tiyatro oyununu gösterime sundular. Minik tiyatrocular gösteriden elde edilen gelirle kırtasiye alarak Canik Demirci köyü İlkokulu öğrencilerine destek oldular.

Samsun’da İlkadım ilçesinde bulunanMalazgirt İlkokulu 4 A sınıfı öğrencileri “Bu Sahne Senin İçin” etkinliği kapsamında bir tiyatro oyunu hazırlayarak gösterime sundular.

Minik tiyatrocular gösteride tüm biletleri satarken biletlerden elde edilen gelirle kırtasiye alıpCanik demirci Köyü İlkokulu’nda okuyan öğrenci arkadaşlarına hediye ettiler. Malazgirt İlkokulu Müdürü Aydın Yırtıcı, “ Kardeş okul projesi kapsamında bu proje öğrencilerimizden geldi. Sahip oldukları şeyleri daha az imkânı olan arkadaşları ile paylaşmaları adına özem ve anlamlı bir proje olduğu için destekledik. Hem sanatsal anlamda özel bir oyun oldu hem de öğrencilerimizin bu yaşlarda paylaşım duygularını kazanmaları adına güzel oldu. Öğrencilerimizi hazırladıkları oyun için, öğretmenlerimizi destekleri için ailelerini de katkıları için kutluyorum” dedi.

Demirci Köyü İlkokulu Müdürü Alpay Ergün ise, Malazgirt İlkokulu ile iyi diyalogları olduğunu, bu tür etkinlikler ile farklı okullarda okuyan öğrencilerin birbirleri ile kaynaştığını söyledi.

İlhan Demircioğlu