Samsun Haberleri:'Fuar Yeniden Canlanacak'

Samsun Haberleri:'Fuar Yeniden Canlanacak'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun fuarının yeniden eski görkemli günlerine döneceğini söyledi. Demir, ' Fuar alanı içindeki düğün salonlarını kaldıracağız. Onlara yeni alanlar göstereceğiz. Fuar yeniden canlanacak' dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman veİlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile birlikteDerebahçe Mahallesi sakinleriyle buluştu. Mustafa Demir, göreve geldiklerinde Samsun fuarını yeniden canlandıracaklarını, fuarın eski günlerdeki gibi bölgedeki çok sayıda ilden ziyaretçilerin geldiği bir alan haline geleceğini söyledi. Demir, “ Fuar içindeki düğün salonları da kusura bakmasın oradan kalkacak. Ama kimseyi de mağdur etmeyeceğiz. Onlara yeni yerler göstereceğiz” dedi.


Samsun’un en önemli sorunlarından birinin de trafik ve otopark olduğunu söyleyenAK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir bu konuda cesur adımlar atacaklarını söyledi. Demir, “ Kirazlık mevkiinden tüp geçitle Atakum’a bağlantı yolu yapacağız. Teknik kadro bu çalışmaları yapıyor. Mevcut durum bu yükü taşıyamıyor. Şehrin değişik bölgelerine katlı ve asansörlü otoparklar yapacağız. Gerekirse Çiftlik Caddesi ile 100. Yıl bulvarı arasında bir adayı kamulaştırıp otopark yapacağız. Aynı uygulamayı Hançerli mevkiinde de düşünüyoruz. Samsun hışla büyüyen ve göç alan şehir. Bu şehrin trafiğini de otoparkını da en az 50 yıl sonrasını düşünerek planlamak zorundayız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu