Liv Hospital Samsun Donör Bağışçısı Oldu

Liv Hospital Samsun Donör Bağışçısı Oldu

Liv Hospital Samsun 'Lösemili Çocuklar Haftası' dolayısıyla Kızılay, Mutluluğun Kanatları Derneği ve Benim Masalım Kreşi ile Donör Bağışı etkinliği gerçekleştirdi. Organizasyona çeşitli kurum ve kuruluşlardan katılım sağlandı.

“Umut Damatlarımızda” sloganıyla yola çıkan Liv ailesi Mutluluğun Kanatlar Derneği ile birlikte “Donör Bağışı” etkinliği yaptı. 10 Kasımda gerçekleşen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Organizasyona Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hematoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Mehmet Turgut ve VM Medical Park Samsun Hastanesi Hematoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Özlem Şahin Balçık konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Liv Hospital Samsun İşletme Müdürü Fatma Tan Dürüst, “ Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle düzenlediğimiz kan bağışı etkinliğinde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Her birimiz çocuklarımız için umut teşkil ediyoruz, bugün yapacağımız kan bağışlarıyla belki birilerine hayat verebileceğiz. Herkesi kan bağışına davet ediyorum” dedi.


Prof. Dr. Mehmet Turgut, “ Kanser çağımızın bir gerçeği. Bizler bu konuda üzerimize düşeni yapmalıyız, toplumda farkındalık yaratmak için çalışmalıyız. Bugün bizlere bu fırsatı veren böyle bir organizasyonda bizleri buluşturan Liv Hospital Samsun’a, Mutluluğun Kanatları Derneği’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Mutluluğun Kanatları Derneği Başkanı Burcu Keskin, “ Çocuklarımıza umut olabilmek müthiş bir duygu. Yapacağımız kan bağışlarıyla çocuklarımıza bir şans verebileceğiz, paha biçilemez bir güzellik. “Umut Damarlarımızda” etkinliğine ev sahipliği yapan Liv Hospital Samsun ailesine desteklerinden ötürü teşekkür ederiz, şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

Kan bağışı etkinliği Lösemi hastası Şeyda’nın plaket ve çiçek takdimleriyle son buldu. Organizasyonun ardından tüm katılımcılar, hekim ve konuşmacılar maske takarak farkındalık yarattı.