' MHP Samsun'da Rekor Kıracak'

' MHP Samsun'da Rekor Kıracak'

MHP İl Başkanı Taner Tekin, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart seçimlerinde Samsun'da bugüne kadar alınan oyların çok üstünde bir oy alarak rekor kıracaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taner Tekin, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin oy patlaması yapacağını söyledi. Tekin, “ MHP yerel yönetimlerde artık çok ciddi bir alternatif haline geldi. Adaylarımızı da buna göre belirliyoruz” dedi.

İLGİ BÜYÜK

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taner Tekin, belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için çok sayıda aday adayının partilerine müracaat ettiğini, halkın karşısına çok güçlü ve seçimi kazanacak adaylarla çıkacaklarını söyledi. Tekin, “ Bu seçimlerde geçmişte Milliyetçi Hareket Partili isimlerce yönetilen çok sayıda belediyeyi yeniden alacağız. Anketler ve arazide halkın bize olan güveni bunu gösteriyor. En az 5 ilçenin belediye başkanlığını kazanmaya çok yakınız. Adaylarımızı açıkladıktan sonra herkes bu konuda bizim ne kadar ciddi olduğumuzu daha iyi anlayacak” dedi.


Taner Tekin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyükşehir belediye başkan adayanın çok yakında netleşeceğini, kimsenin hayır diyemeyeceği bir adayı açıklayacaklarını söyledi.

İlhan Demircioğlu