Çakır, ' Keçiörengücü'nü Yeneceğiz'

Çakır, ' Keçiörengücü'nü Yeneceğiz'

Basın Sözcüsü Suat Çakır, Keçiörengücü maçını kazanacaklarını, bunun için de taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Çakır, ' Ligde kolay maç yok. Ancak sahamızda puan kaybetme lüksümüz de yok' dedi.

Samsunspor Pazar günü sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kart cezalısı olan Savaş’ın yerine Okan Dernek’in oynaması bekleniyor.

HEDEF GALİBİYET

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, taraftarlardan Keçiörengücü maçında tribünleri doldurmalarını istedi. Keçiörengücü maçında tribünlere en az 20 bin taraftar beklediklerini belirten Suat Çakır, “ Lider Sarıyer ile aramızda sadece 1 puan var. Bu nedenle biz her maçı kazanıp bir an önce liderliği ele geçirmek istiyoruz. Bu hafta da lider olabiliriz. Bizim ilk hedefimiz ilk yarıyı lider bitirmektir. Bunun için de kalan maçlarda puan kaybetmememiz lazım. Bunu da başaracak gücümüz var” dedi.


Teknik direktör Taner Taşkın, kart cezalısı Savaş’ın yerine Okan’ı oynatmaya hazırlanıyor. Taşkın antrenmanda Erhan Şentürk ve Muhammed Beşir ile de yakından ilgilendi.