Karapıçak ihraç yetkisi mi istedi?

Karapıçak ihraç yetkisi mi istedi?

Karapıçak, Özcan Kınalı'yı görevden almak ve ihracı için yetki mi istedi?

2023 yılında gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde MHP'den milletvekili olabilmek için il başkanlığı görevinden istifa eden Abdullah Karapıçak, parti kararı aksine hareket edenleri giderayak temizleyecek.
Geçtiğimiz aylarda İYİ Partili İlkadım Belediyesi'nin sözleşmeli memur alımı için MHP'li meclis üyelerinin eşleri veya çocuklarını işe yerleştirmek şartıyla Cumhur İttifakı'nın aleyhinde hareket ederek evet oyu kullandıkları ortaya çıkmış bu durum MHP'de deprem etkisi yaratmıştı.
Abdullah Karapıçak'ın MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a istifasını sunduğu görüşmesinde bu konunun da gündeme geldiği ve Karapıçak'ın, giderayak Millet İttifakı ile hareket ederek siyasi bir rezalete imza atan isimleri de partiden temizlemek için yetki istediği iddia edildi.
MHP Grup Başkanvekili İbrahim Üstün'ün kızı, MHP Meclis üyesi Hayri Atmaca'nın yeğeni, MHP Meclis üyesi Necmettin Kaplan'ın gelini, MHP Meclis üyesi Yurtdaş Kıyak ve MHP İlkadım İlçe Başkanı Özcan Kınalı'nın ise eşi, belediye bünyesinde sözleşmeli personel olmuştu.

SAMSUN SON HABER -KÜBRA ÖKSÜZ