Operasyon Bölgesinden Acı Haber: 2 şehit, 2 yaralı

Operasyon Bölgesinden Acı Haber: 2 şehit, 2 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucunda P.Tğm. Duabey Onur Öztürkmen ve P.Söz.Er İsmail Ünal'ın şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.

Gaziantep ve Giresun'a Şehit Ateşi Düştü

Milli Savunma Bakanlığından yapılan ilk açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Duabey Onur Öztürkmen şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır." denildi. Daha sonra yapılan bir diğer açıklamada da, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Er İsmail ÜNAL yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." denildi.

Acı Haber Baba Ocağına Ulaştı

Irak'ın Kuzey'inde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in acı haberi Gaziantep'teki yakınlarına ulaştı.

İstanbul'da oturan ve ayrı yaşadıkları öğrenilen anne ve babasının acı haberin ardından Gaziantep'e gelmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Şehit teğmen Öztürkmen'in, ailesinin talebi doğrultusunda yarın veya pazar günü son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Şehit Ünal'ın Evinde Taziye Çadırı Kuruldu

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın (21) Giresun'daki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Şehidin Giresun'un Güce ilçesine bağlı Tevekli Mahallesi'nde yaşayan annesi Sema ile babası Fehmi Ünal'a, askeri yetkililerce şehadet haberi verildi.