Samsun'da zavallı köpeği canice katlettiler

Samsun'da zavallı köpeği canice katlettiler

Samsun'da Rottweiler cinsi sahipli bir köpek av tüfeğiyle vurularak telef edildi. Sahibinin şikayeti üzerine jandarma inceleme başlattı.

Samsun'da 'Rottweiler' cinsi sahipli bir köpek av tüfeğiyle vurularak telef edildi. Sahibinin şikayeti üzerine jandarma inceleme başlattı.
Olay, Samsun'un Tekkeköy İlçesi Aşağıçinik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,Damla Özer'e ait iki buçuk yaşındaki 'Rottweiler' cinsi Haşin isimli köpek evin bulunduğu sokakta dolaşırken gündüz vakti tüfekle vurularak telef edildi.
Köpeğinin kanlar içinde kaldığını gören sahibi veterinere götürdü. Ancak, çok sayıda saçma yarası nedeniyle aşırı kan kaybeden Haşin hayata tutunamadı.

"Çocuğum gibi büyüttüm"
Öldürülen 'Rottweiler' cinsi köpeğin sahibi Damla Özer "Haşin isimli köpeğim, mahallelimizin bildiği bir hayvandı. Hiçbir insana zararı yoktu. Köpeğim sokakta gezerken av tüfeğiyle öldürülmüş. Çekingen ve ürkek bir köpekti zaten. Bu nedenle evden çok uzaklaşamazdı. Durumu jandarmaya haber verdik. Köpeğimi vuran kişiden şikayetçiyim" dedi.

HABER MERKEZİ