CHP Atakum İlçe Başkanlığı'na saldırı girişimi iddiası

CHP Atakum İlçe Başkanlığı'na saldırı girişimi iddiası

İddiaya göre, CHP Atakum İlçe Başkanlığı'na, Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin Özel Kalem Müdürü ve 4-5 belediye çalışanı tarafından saldırı amaçlı girişimde bulunuldu

İddialara göre, CHP'li Atakum Belediye Başkanı Avukat Cemil Deveci'nin Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık, şirket çalışanı 4-5 kişi ile birlikte CHP Atakum İlçe binasında telefonda tartıştığı İlçe Başkanı Turgay Özçelik'e saldırı girişiminde bulundu.

 

Görgü iddialara göre CHP Atakum İlçe Başkanı ile bir telefon görüşmesi yapan Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık, yanına aldığı 4-5 kişi ile birlikte CHP Atakum İlçe Başkanlığı'na giderek içeri girdi.

 

Burada Başkan Turgay Özçelik ile tartışan Sağlık, orada bulunduğu iddia edilen CHP Samsunİl Başkanı Fatih Türkel ve İlçe Başkanı Turgay Özçelik'in dışarı çıkmasını istemeleri ve tepkilere rağmen dışarı çıkmadı.

 

Yine iddialara göre olayların büyüme eğilimi göstermesi üzerine CHP Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Gülay Deveci olay yerine giderek partililerden özür dilediği öğrenildi.

CHP Atakum İlçe yönetiminin olayla ilgili olarak olağanüstü toplandığı ve tutanak tuttuğu öğrenildi...

Kaynak:Karadenizhayat