Samsunspor hem maçı hem de gençleri kazandı

Samsunspor hem maçı hem de gençleri kazandı

Spor Toto 1. Ligde sezonun bitimine sayılı haftalar kala Altınordu'yu son saniye golüyle yenen Samsunspor, bu galibiyetle rahatladı.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla dikat çeken ve taraftarı endişelendiren Yılport Samsunspor, ligin formda takımlarından Altınordu ile oynadığı maçı Tallo'nun son saniyede attığı mucivevi golle 2-1 yenerek gözünü tekrar play off hattına çevirdi.

İdeal 11'den yalnızca Nurullah, Tomane, Hasan, Fofana ve Saviçeviç'in yer aldığı kadroda Yasin'in yedek kulübesine dahi alınmaması dikkat çekti.

Genç isimlerden Yunus Emre ve Melih Altıkulaç'ın beğeni topladığı maçta, diğer bir genç isim Polat da etkili bir oyun sergiledi.

Özellikle ilk defa 11'de forma bulan Melih'in kumaşının çok iyi olduğu gözlendi.

Tribünlerin boş olması gözlerden kaçmazken Samsunspor'un önümüzdeki karşılaşmalarda genç isimlerin performanslarını görmek isteyeceği, gelecek sezonun planlaması için hangi isimlerle devam edileceğine bakılacağı ifade ediliyor.

Genel kanaat, kırmızı beyazlıların alt yapıdan yetişen 5-6 oyuncunun gelecek sezonki kadroda yer alacağı, ideal 11'den ise 5-6 ismin kadroda tutularak transfer planlamasının yeni gelecek hocayla birlikte yapılacağı biçiminde...