SÜPER LİG BAŞKA BAHARA KALDI

SÜPER LİG BAŞKA BAHARA KALDI

Süper Lige Play Off'tan çıkma konusundaki son ümitlerini Adanaspor önünde kaybettiği 3 puanla kaybeden Yılport Samsunspor, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Spor toto 1. Ligin 33. Haftasında deplasmanda oynadığı Adanaspor maçını 1-0 kaybedeb Yılport Samsunspor play off ümitlerini tamamen kaybetti.

Fuat Çapa'nın ayrılmasından sonra sezon sonuna kadar teknik direktör olarak görev yapacağı açıklanan Yücel Uyar, ilk maçını kaybetti ve kötü gidişe engel olmayı başaramadı.

Maça ilk 11'de başlayan oyunculardan Yasin ve Sheldon'un çok kötü bir performans gösterdiği ve oyundan alındığı karşılaşmada sonradan oyuna giren Tallo da çok etkisiz göründü.

Fofana'nın ve Kayamba'nın gayretleriyle gelişen ataklarda Tomane'nin gol noktalarında bir türlü topla buluşamaması yetmez gibi Hasan ve Saviçeviç'in de orta alanda dağınık oyunu eklenince kırmızı beyazlılar için yenilgi kaçınılmaz oldu.

KADRO DIŞILAR GELİR Mİ?

Öte yandan alt sıralardaki takımların aldıkları skorlarla küme düşme bareminin de yükselmekte olduğuna dikkat çeken Samsunspor taraftarı, dağınıklığın giderilmemesi halinde son haftalarda korkulu rüya görmekten endişe etmeye başladı.

Takımdaki sorunlu atmosferin dağıtılması ve negatif elektrik veren oyuncuların kadro dışı bırakılmasının gündemde olduğu belirtiliyor.