Altın fiyatları 3 Kasım 2021! Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL?

Altın fiyatları 3 Kasım 2021! Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL?

Haftanın üçüncü gününde altın fiyatları sabahın erken saatlerinden bu yana merak ediliyor. Altın fiyatları 3 Kasım Çarşamba günü ons altının etkisiyle dalgalı seyrini sürdürüyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 3 Kasım 2021 tarihli altın fiyatları..

Son haftalardaki yükselişi sonrasında altında son durum 3 Kasım 2021 itibarıyla yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda dolar kurundaki çıkışlar ons altının yükselişini ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü yukarı çevirdi. Uzun zamandır düşüş grafiğinde yer alan altın yatırımcısına son haftalarda kazandırdı. Bugün ons altının bin 782 dolara düşmesiyle birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda dengelendi. Peki, bugün hangi altın türü ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları..

GRAM ALTIN NE KADAR?

Geçtiğimiz hafta 530 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 550 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 900 liranın üzerindeki konumunu korurken 876 liradan alınıyor. 3 Kasım'da çeyrek altının satış fiyatı ise 901 TL.

YARIM ALTIN NE KADAR?


Yarım altın bugün 1.752 liradan alınıyor, 1.813 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 3 bin 503 liradan alınırken 3 bin 613 liradan da satışa sunuluyor.