27 Ekim 2021 altın fiyatları! Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL?

27 Ekim 2021 altın fiyatları! Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL?

Altın fiyatları 27 Ekim Çarşamba günü ons altının etkisiyle dalgalı seyrini sürdürüyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 27 Ekim 2021 tarihli altın fiyatları..

Geçtiğimiz hafta dolar kurundaki çıkışlar ons altının yükselişini ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü yukarı çevirdi. Uzun zamandır düşüş grafiğinde yer alan altın yatırımcına kazandırdı. Bu nedenle haftanın üçüncü işlem gününde altın yatırımcısı tarafından altın fiyatları yakından takip edilmeye devam ediyor. Ons altının bin 789 dolara çıkmasıyla birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda dengelendi. Ancak geçen haftaya göre altın fiyatları dolar kaynaklı ons altının etkisiyle hafif düşüş modunda. Peki, bugün hangi altın türü ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları..

GRAM ALTIN NE KADAR?

Geçtiğimiz hafta 550 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 548 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 900 liranın üzerindeki konumunu korurken 872 liradan alınıyor. 27 Ekim’de çeyrek altının satış fiyatı ise 904 TL.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 1.745,00 liradan alınıyor, 1.807,00 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 3 bin 490 liradan alınırken 3 bin 601 liradan da satışa sunuluyor.