DOKAP ASARCIK İÇİN UMUT OLDU

DOKAP ASARCIK İÇİN UMUT OLDU

ASYEG Asarcık Yerel Kalkınma Stratejisi 2021 Yıllık Uygulama Planı 3. dönemde yer alan Yetenek Kazandırma Faaliyetleri 'İPARD ve diğer Kırsal Kalkınma Programlarının tanıtımı etkinlikleri çerçevesinde son olarak gerçekleştirdiği faaliyette DOKAP'ın tanıtımını yaptı.

 Çiftçi, esnaf, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, oda, vakıf ve dernek yöneticileri ile   ilçede görev yapan daire amirlerinin katılımı ile gerçekleşen faaliyette DOKAP’ın tanıtımını DOKAP Başkan Yardımcısı Şeref DEMİR yaptı.

DOKAP ASARCIK İÇİN UMUT OLDU

  Asarcık Tanıtım Film gösterisi ve DOKAP Tanıtım Film gösterisi ile başlayan proğramda açılış konuşmasını yapan Asarcık Kaymakamı Baha BÜYÜK KAYMAKCI ASYEG’in  yaptığı etkinlikleri sıralayarak ASYEG yetkililerine teşekkür etti. DOKAP Başkan Yardımcısı Şeref DEMİR yaptığı konuşmada DOKAP’ın faaliyet alanlarını anlatarak Asarcık ilçesinin ihtiyaçları doğrultusunda DOKAP’a sunulacak kurumsal projelerin karşılıksız kalmayacağını, DOKAP olarak Asarcık için ellerinden gelen her şeyi yapabileceklerini ifade etti.

             

DOKAP ASARCIK İÇİN UMUT OLDU